Scherp geprijsde auto’s

ornament-header-kl

Wij hebben er voor gekozen om onze auto’s qua prijs zeer concurrerend aan te bieden. Wij kiezen ervoor om onze auto’s snel van eigenaar te laten wisselen en we nemen genoegen met lage marges. Wij doen ons best om de auto’s in showroomstaat aan u te presenteren in onze ruime showroom. Als u er bovendien voor kiest om het één en ander aan de auto door ons uit te laten voeren, dan doen wij dat ook voor zeer scherpe tarieven.

Werkwijze

Wij kopen uitermate zorgvuldig onze auto’s in. Voornamelijk doen we dit bij Nederlandse merkdealers en een aantal grote leasemaatschappijen. Hierbij letten we uiteraard op de uiterlijke – èn technische staat van de auto. Ook de onderhoudshistorie hebben wij daarom bijna altijd inzichtelijk. Hierdoor is de kwaliteit van ons occasionaanbod hoog. Bovendien geloven wij ook erg in auto’s met in verhouding tot de leeftijd lage kilometerstanden. Dit soort auto’s zult u bij ons veelvuldig aantreffen.

Showroom van Greve & Poot
Garantie bij Greve en Poot
Wij bieden onze auto’s tegen zeer scherpe prijzen aan. Dit zijn de ‘What you see is what you get’ prijzen. Wilt u toch meer zekerheid of wilt u bijvoorbeeld toch een nieuwe A.P.K., dan heeft u bij ons de keuze uit een aantal garantiepakketten.